Σοκάρουν τα πλάνα που δείχνουν δύο άτομα να παθαίνουν ηλεκτροπληξία τη στιγμή που προσπαθούσαν να βγάλουν μία selfie καθισμένοι στις ράγες τρένου, στην περιοχή του Σικάγου.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το ζευγάρι, καθώς και το τρίτο μέλος της παρέας, να κάθονται και οι τρεις τους στην απαγορευμένη ζώνη, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ένας γέρνει προς τα πίσω και αρχίζει να τρέμει ολόκληρος αφού τον χτύπησαν 600 wolt.

Έπειτα απλώνει το χέρι του κι αρπάζει την κοπέλα δίπλα του, που άρχισε κι αυτή να τρέμει καθώς πάθαιναν ηλεκτροπληξία.

Διαβάστε επίσης: Λευκάδα: Πήγε να βγάλει selfie και τον παρέσυραν τα κύματα – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 50χρονο

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν η τριμελής παρέα κατευθυνόταν προς το μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza.

Βίντεο

Έντρομος ο τρίτος της παρέας παρακολουθούσε για λίγες στιγμές τους φίλους του, προτού αναλάβει δράση για να τους βοηθήσει. Για μια στιγμή φάνηκε να παθαίνει κι εκείνος ένα σοκ από το ρεύμα και τίναξε τα χέρια του στον αέρα, προτού αρκετοί παριστάμενοι πηδήξουν από την αποβάθρα για να τον βοηθήσουν να σώσει τους φίλους του.

Ο ένας εκ των δύο έπαθε καρδιακή ανακοπή και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ιατρικό κέντρο Loyola, ενώ η φίλη του διατηρούσε τις αισθήσεις της, όταν έφθασε ασθενοφόρο στο σημείο, που μετέφερε και αυτή στο νοσοκομείο.