Ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει απόλυτες στιγμές πατρότητας, μετά τον ερχομό του μονάκριβου γιου του, που του έχει κλέψει την καρδιά. Ο αγαπημένος ηθοποιός ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA «Σασμός» και ανάμεσα στις θεατρικές υποχρεώσεις μοιράζεται καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένεια του.

Ο ηθοποιός θέλησε το απόγευμα της Κυριακής να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές φωτογραφίες από την παραλία, όπου απαθανάτισε τον γιο του αλλά και τη Γεωργία Κρασσά μέσα στη θάλασσα από την υπέροχη Κίμωλο.

Οι μοναδικές στιγμές πατέρα και γιου

Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τον γιο του. Η φωτογραφία με τον μικρό Αχιλλέα και φόντο τη θάλασσα λίγο πριν τη δύση του ήλιου συγκέντρωσε χιλιάδες likes και θυμίζει καρτ ποστάλ.

Τα γλυκά λόγια για τον γιο του

Ο ηθοποιός κρατά ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Για την πατρότητα, ωστόσο, έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του και κάθε φορά που μιλά για τον γιο του μπορεί να καταλάβει κανείς την αδυναμία που του έχει.

«Μπαμπάς σίγουρα, δεν είναι μόνο ο χαμάλης και ο κουβαλητής. Έχουμε στα χέρια μας την ευτυχία και πραγματικά έχει να κάνει με τον κάθε μπαμπά το πόσο θα συμμετέχει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι δουλειά της μάνας μόνο. Είναι δουλειά και τον δύο γονέων. Μπαμπάς είναι όλα. Μπαμπάς θα μπορούσε να είναι ό,τι ακριβώς προσφέρει και η μαμά από ένα σημείο και μετά. Δεν είναι μόνο αυτός που κουβαλάει τα κουβαδάκια στην παραλία. Δεν ήταν έτσι για μένα ο πατέρας μου και δεν θέλω να είμαι έτσι ούτε κι εγώ για τον γιο μου.»