Η UEFA φαίνεται να ενημέρωσε πως ο αυριανός αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα γίνει κανονικά, όμως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά.

Η αναμέτρηση των πρασίνων δεν θα επηρεαστεί από τα όσα τραγικά έγιναν χθες έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μετά από συμπλοκές οπαδών που είχαν ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 29χρονου φιλάθλου της «Ένωσης».

Η UEFA αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όμως κάτι ανάλογο δεν φαίνεται πως θα κάνει με την περίπτωση του άλλου παιχνιδιού που θα λάβει χώρα σε ελληνικό έδαφος, αυτό του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.

Ένας παρατηρητής και δύο αξιωματούχοι ασφάλειας στη Λεωφόρο

Συγκεκριμένα η ενημέρωση που έκανε η UEFA, αναφέρει πως το αυριανό παιχνίδι της Λεωφόρου θα γίνει κανονικά, όμως τα μέτρα που θα παρθούν θα είναι πολύ αυστηρά.

Ιδιαίτερα, η UEFA στέλνει στο αυριανό παιχνίδι έναν παρατηρητή και δύο αξιωματούχους ασφάλειας (security officers).

Για να καταλάβουμε το πόσο αυστηρά είναι τα παραπάνω μέτρα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στέλνει έναν security officer μόνο σε παιχνίδια που κρίνονται ότι έχουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, όπως δηλαδή ήταν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ και της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ λόγω των σχέσεων των οπαδών μεταξύ τους.

Αύριο θα έχει δύο από τους συγκεκριμένους αξιωματούχους, γεγονός που σημαίνει πως τα βλέμματα θα είναι όλα στραμμένα στο παιχνίδι και τα μέτρα στο Απόστολος Νικολαϊδης θα είναι «δρακόντεια».