Σε εξέλιξη είναι η έρευνα γύρω από την υπόθεση – θρίλερ με τον τραυματισμό του 29χρονου στην Κρήτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, έχοντας μία σφαίρα στο κεφάλι του.

Υπενθυμίζεται πως, το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών, κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. Εντός ενός αυτοκινήτου που είχε βγει εκτός δρόμου και είχε τουμπάρει βρήκαν τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι. Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο σε τέτοιο σημείο, ώστε η αφαίρεσή της να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε «ύποπτο» αυτοκίνητο

Σημείο κλειδί στην υπόθεση είναι ένα ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να έχει εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας, να βρίσκεται κινούμενο κοντρά στο αυτοκίνητο του 29χρονου.

Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος είναι ο άνδρας που προσήχθη τα ξημερώματα, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το ύποπτο όχημα τη στιγμή που εντοπίστηκε να κινείται κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.

Συνεπώς, ο οδηγός που θεωρείται και ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση του πυροβολισμού σε βάρος του 29χρονου, είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεαρό άτομο σε ηλικία με καταγωγή από ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου.

Απορρίφθηκε το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας

Οι Αρχές, σύμφωνα με το Cretalive, δεν απέρριψαν το ενδεχόμενο του αυτοτραυματισμού του 29χρονου, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να οδηγεί την υπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση και έτσι εγκαταλείφθηκε το εν λόγω σενάριο. Επιπλέον, απερρίφθη και το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας, καθώς το όπλο δε βρέθηκε ούτε μέσα στο αυτοκίνητο, ούτε έξω από αυτό.

Συνεπώς οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο του να πυροβόλησε κάποιος τον 29χρονο, όπως συνεχίζει το Cretalive, ενώ βρισκόταν στο αυτοκινητό του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της πορείας του αυτοκινήτου του και να προκληθεί τροχαίο.

Ο 29χρονος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση κρανιεκτομής, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να αφαιρεθεί η σφαίρα. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν αναλάβει την έρευνα προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ και το αυτοκίνητο του 29χρονου βρίσκεται υπό αστυνομική εξερεύνηση.

Σύμφωνα με το newsit, οικογένεια του 29χρονου  ωστόσο ήταν κάθετα αντίθετη σε μία τέτοια εκδοχή, αποκλείοντας ότι ο νεαρός θα έκανε κάτι τέτοιο, ενώ και η αστυνομία έχει απορρίψει το ενδεχόμενο.