Η Μαρσέιγ προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά τον αποκλεισμό της Ντνίπρο από τους πράσινους με συνολικό σκορ 5-3.

Το ματς της Λεωφόρου κόντρα στην Μαρσέιγ βρίσκεται μόλις 6 μέρες μακριά (9/8 και ώρα 21:00) και όπως είναι λογικό η γαλλική ομάδα που δεν έχει επίσημο ματς στα πόδια της ακόμα, έδωσε ένα τελευταίο φιλικό.

Στην πρόβα τζενεράλε ωστόσο οι Μαρσεγιέζοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, εντός έδρας, κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, χάνοντας με 2-1 στο Βελοντρόμ.

Ο Ισπανός τεχνικός των Μασσαλών, Μαρθελίνο δοκίμασε διαφορετικά σχήματα, χρησιμοποιώντας όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά του, όμως η ομάδα του είχε σοβαρά θέματα ομοιογένειας.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 16’ με τον Ταχ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με απευθείας κόρνερ του Αμίρι στο 40’, ενώ η Μαρσέιγ μείωσε στο 77’ με τον Μουγκέ.

Η ενδεκάδα και οι αλλαγές της Μαρσέιγ: Λόπεθ (46′ Μπλάνκο), Κλος (74′ Νεγκουέ), Γκιγκό (65′ Τουρέ), Μπαλέρντι (46′ Μπεμπά), Σογκλό (64′ Λόντι), Βερετού (46′ Ρονζιέ), Κοντογκμπιά (65′ Γκέι), Ουναχί (74′ Χαρίτ), Σαρ, Ομπαμεγιάνγκ (74′ Γκεντουζί), Εντιαγέ (58′ Βιτίνια)