Ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεκινήσει «καυτός» τη θητεία του στην Ίντερ Μαϊάμι, δείχνει το διασκεδάζει τρομερά και το συνδυάζει με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ο Αργεντινός ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός με τη νέα του ομάδα και έκανε ό,τι ήθελε, σκοράροντας 2 γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ.

Αυτό που κέντρισε τα βλέμματα και την προσοχή του κόσμου πέρα από την εντυπωσιακή απόδοσή του, ήταν ο πανηγυρισμός του σε γκολ που σημείωσε.

Μετά από ένα από τα γκολ που πέτυχε, ο Μέσι, έδειξε προς τις εξέδρες απλώνοντας το χέρι του, με πολλούς χρήστες του twitter να ερμηνεύουν διαφορετικά αυτήν του την κίνηση. Πάντως ο πανηγυρισμός του Μέσι είχε αποδέκτη τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που καθόταν στις εξέδρες, όπως φαίνεται από ένα χαρακτηριστικό πλάνο.

Η MARCA αναφέρει πως πρόκειται για μία ενέργεια που μιμείται τον Θορ, όταν ο γνωστός υπερήρωας απλώνει το χέρι περιμένοντας το σφυρί του να έρθει σε αυτό, μιας και ο θεός του κεραυνού είναι ο αγαπημένος ήρωας του γιου του, Τιάγκο και ήταν μία αφιέρωση προς εκείνον. Άλλοι είπαν πως παραπέμπει σε κίνηση του Νταρθ Βέιντερ, του χαρακτήρα της σειράς ταινιών Star Wars.