Ο Τζέιμι Φοξ ενημέρωσε μέσα από τα social media σχετικά με την ανάρρωσή του, μήνες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για ένα άγνωστο επείγον περιστατικό.

Τον Απρίλιο, η κόρη του Corrine Foxx δήλωσε ότι ο ηθοποιός αντιμετώπισε μια «ιατρική επιπλοκή», αλλά η οικογένεια δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα υγείας του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram το Σάββατο, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την οικογένειά του που κράτησε τις λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του κρυφές.

Η σιωπή οδήγησε σε εικασίες, είπε ο κωμικός, αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι δεν ήταν παράλυτος ή τυφλός.

«Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ»

Ο Φοξ ευχαρίστησε τους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα μηνύματα υποστήριξης: «Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πώς με επανέφερε. Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός είπε καταλαβαίνει πως πολύς κόσμος ήθελε ία ενημέρωση αλλά όπως είπε δεν ήθελα να με δείτε έτσι. Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία [ή] τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω».

Ενώ δεν αποκάλυψε τι του συνέβη, είπε ότι η ζωή του σώθηκε από την αδελφή του, Deidra Dixon, και την κόρη του, Corinne, και επίσης ευχαρίστησε τον Θεό και τους «σπουδαίους γιατρούς» που τον έσωσαν.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να σε βοηθάει η οικογένειά σου με τέτοιο τρόπο – και όλοι ξέρετε ότι το κράτησαν ερμητικά κλειστό, δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν“, είπε. “Και αυτό εύχομαι να έχουν όλοι σε τέτοιες στιγμές».

Διαψεύδει τις φήμες πως έμεινε παράλυτος

Ο Φοξ θέλησε επίσης να διαψεύσει με χιούμορ, όσα γράφτηκαν για εκείνον, όπως ότι τυφλώθηκε ή ότι έμεινε παράλυτος.

«Τώρα, ξέρετε, με το να είσαι σιωπηλός μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι λένε τι έχω, κάποιοι είπαν ότι είμαι τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε… τα μάτια λειτουργούν μια χαρά. Είπαν ότι είμαι παράλυτος – δεν είμαι παράλυτος» είπε.

Μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του, ο Τζέιμι Φοξ είπε πως πέρασε «από την κόλαση και πίσω» και ότι «ο δρόμος προς την ανάρρωση είχε και κάποιες λακκούβες».

Αλλά, πρόσθεσε, «επιστρέφω και είμαι σε θέση να εργαστώ».

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε το βίντεο, ευχαριστώντας όλους τους θαυμαστές του για τις συνεχείς προσευχές, την αγάπη και την υποστήριξή τους.

«Τους αγαπώ όλους και αγαπώ όλη την αγάπη που πήρα. Αν με βλέπετε έξω από εδώ και πέρα και κάθε τόσο ξεσπάω σε δάκρυα, είναι επειδή ήταν δύσκολα, φίλε. Ήμουν άρρωστος, φίλε. Αλλά τώρα πατάω στα πόδια μου, οπότε θα με βλέπετε έξω».