Και το σίριαλ της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται, μιας και ο Γάλλος επιθετικός αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής και να μην ταξιδέψει στην Ιαπωνία για την προετοιμασία, όπως έγινε γνωστό χθες.
Η απόφαση αυτή είχε να κάνει με την άποψη των ανθρώπων της Παρί πως ο Εμπαπέ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το 2024. Έτσι λοιπόν ξεκάθαρη επιλογή τους είναι πλέον να τον πουλήσουν.
Η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά οριακή και ορισμένα δημοσιεύματα έρχονται να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση, με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Μπεν Τζέικομπς, να αποκαλύπτει πως αρκετοί σύλλογοι της χώρας θέλουν να επωφεληθούν από αυτό το ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις Παρί-Εμπαπέ και να τον κάνουν δικό τους, καταθέτοντας πρόταση ακόμη και για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Exclusive: Understand Saudi dealmakers are prepared to make an offer for Kylian Mbappe this summer even if they only get him for one season & then he joined Real.
Mbappe’s plan is to stay in Europe so a difficult transfer to pull off. PSG would have no issue selling to Saudi.🇸🇦 pic.twitter.com/DIugyYwvNf
— Ben Jacobs (@JacobsBen) July 21, 2023
- Μουντιάλ 2026: Τραγωδία στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση του Μεξικού στους «16» – Δύο νεκροί στην πρωτεύουσα της χώρας
- Ιωακείμοβιτς για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη: «Πιστεύω ήταν στοχευμένη επίθεση»
- ΥΠΕΝ: 16 νέα έργα ύψους 16,6 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε 9 δήμους







