Εφ’ όρου ζωής πιστός στη Λίβερπουλ δηλώνει ο Τζόρνταν Χέντερσον! Τι κι αν ο αρχηγός των «reds» βαδίζει προς το 34ο έτος της ζωής του, βαδίζοντας προς τη δύση της καριέρας του, ο Χέντερσον δεν κοιτάει τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια των Αράβων αλλά αντ’ αυτού δείχνει απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν Αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν πως ο Άγγλος μέσος έριξε «άκυρο» στην Αλ Ιτιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, η οποία του είχε προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ωστόσο εκείνος θέλει να αγωνίζεται με την κόκκινη φανέλα.

Όπως προσθέτουν οι Άγγλοι στις πληροφορίες τους, ο Χέντερσον θέλει να παραμείνει στην Premier League γιατί θεωρεί πως αυτή του η απόφαση του εξασφαλίζει περισσότερες πιθανότητες ώστε να κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για το Euro 2024 το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη, η αφοσίωση του στη Λίβερπουλ δεν του εγγυάται θέση στο βασικό σχήμα, μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεκινήσει ήδη την… ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής των «κόκκινων» με τις προσθήκες των ΜακΆλιστερ και Σόμποσλαϊ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον εντάχθηκε στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2011 από τη Σάντερλαντ, με τη μεταγραφή του να κοστίζει 18 εκατ. ευρώ στους «Reds». Με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ ο 33χρονος μέσος έχει αγωνιστεί 492 φορές, έχοντας 33 γκολ και 61 ασίστ και αποτέλεσε έναν από τους καθοριστικούς ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Κλοπ ώστε η Λίβερπουλ να φτάσει στις κατακτήσεις του UEFA Championls League και του πρωταθλήματος της Premier League (2020) μετά από 30 χρόνια.