Σοβαρό επεισόδιο με θύμα 37χρονο από το Αγρίνιο, σημειώθηκε στο Λαγανά Ζακύνθου. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμού του. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Η Παναγία Βοήθεια».

Ο 37χρονος που εργάζεται στο νησί της Ζακύνθου αποφάσισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα να πάει στον Λαγανά για να διασκεδάσει. Μάλιστα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του σε φίλο του ο οποίος φαίνεται να τον είχε αποτρέψει από κάτι τέτοιο. Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μεσολάβησε, ο 37χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με σοβαρά τραύματα μετά από ξυλοδαρμό.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Αρχικά η εικόνα του δεν ήταν ανησυχητική και για 2 ημέρες έκανε έναν κύκλο εξετάσεων σε ιδιωτική κλινική του νησιού. Η εικόνα του όμως παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρίου, στην Πάτρα. Έκτοτε νοσηλεύεται με την κατάστασή του να έχει ξεφύγει από την φάση της κρισιμότητας αλλά με κενά στην αντίληψή του και με πιθανότατα μεγάλη ζημιά από χτύπημα στην καρωτίδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες του ξυλοδαρμού, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει μάρτυρας για το συμβάν. Γι’ αυτό και θεωρείται κρίσιμη η κατάθεση του θύματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinidisi.gr, έχει γίνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών, γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε τραυματισμένος ο 37χρονος, ενώ έχουν ερευνηθεί οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.