Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς παρουσιαστής του BBC που κατηγορείται ότι πλήρωσε έναν έφηβο πάνω από 35.000 λίρες για φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Το BBC εξετάζει τους ισχυρισμούς και ο παρουσιαστής δεν θα βγει στον αέρα τις επόμενες ημέρες. Η Sun ανέφερε ότι η οικογένεια του νεαρού υπέβαλε καταγγελίες εναντίον του στο BBC στις 19 Μαΐου.

Μάλιστα, λέγεται ότι διασκέδασε με τα αφεντικά σε μια τελετή απονομής βραβείων μετά την δημοσιοποίηση των ισχυρισμών εναντίον του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι ο παρουσιαστής απόλαυσε μια δεξίωση με σαμπάνια και ένα γεύμα μαζί με ανώτερα στελέχη εβδομάδες αφότου η μητέρα του φερόμενου ως θύματος παραπονέθηκε στο δίκτυο.

Ένας από τους καλεσμένους του πάρτι δήλωσε στη Mirror ότι ήταν «εκπληκτικό» το γεγονός ότι κάποιος που αντιμετώπιζε «τόσο σοβαρές κατηγορίες» μπορούσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, προσθέτοντας: «Αν αυτός ο άνθρωπος γνώριζε τι τον βαραίνει, σίγουρα δεν το έδειξε».

Ήξερε ότι τα ήθελαν για ναρκωτικά

Ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωνε τον 17χρονο και του έστελνε τα χρήματα τα οποία χρησιμοποιούσε για να αγοράσει κοκαΐνη κρακ, στην οποία ήταν εθισμένος.

Οι φρικιαστικές εικασίες πυροδοτήθηκαν από δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η οικογένεια του νεαρού είχε διαμαρτυρηθεί για τη συμπεριφορά του παρουσιαστή πριν από επτά εβδομάδες, αλλά δεν ήταν ικανοποιημένη με την απάντηση του BBC.

Ο παρουσιαστής φέρεται να έχει αποσυρθεί από τον αέρα εν αναμονή της έρευνας, αλλά λέγεται ότι είναι γνωστός σε εκατομμύρια ανθρώπους. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αστυνομική έρευνα για πιθανά εγκλήματα που επισύρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης 14 ετών.

Αυτό συμβαίνει ενώ υψηλόβαθμοι βουλευτές ασκούν πιέσεις στο BBC να αποκαλύψει πώς χειρίστηκε τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εναντίον του παρουσιαστή.