Την ερυθρόλευκη φανέλα θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αλέν Παγένκ. Ο Σλοβένος διεθνής κεντρικός έβαλε την υπογραφή του σε επέκταση συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά.
Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του ο Παγένκ δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Είμαι τόσο χαρούμενος που μένω στον Ολυμπιακό, σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία και καταπληκτικούς οπαδούς! Νιώθω ευγνώμων, γιατί η ομάδα με εμπιστεύεται για μια ακόμη σεζόν. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο και θα παλέψω για κάθε μπάλα. Τα λέμε στου Ρέντη».
H ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Παγένκ:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άλεν Παγένκ. Ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός».
- Στην Αθήνα εθεάθη η 16χρονη Λόρα: Την «έπιασαν» κάμερες σε 4 περιοχές – Μετακινείται συνεχώς με αλλαγμένη εμφάνιση
- Βενεζουέλα: Ανοίγουν και πάλι τα πηγάδια άντλησης πετρελαίου – Ξεκινούν οι εξαγωγές
- Δύσκολες ώρες για την πριγκίπισσα Ειρήνη: Στο πλευρό της η βασίλισσα Σοφία που ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις της







