Στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους για το τραγούδι «Φεγγάρι» αλλά και για τις πλαστικές και τον Ανδρέα Φουστάνο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μιλώντας στο Κοσμοράδιο και τον Τάσο Ριζόπουλο, η Νατάσα Θεοδωρίου αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που τις χρέωσαν. Μίλησε επίσης και για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τη Μιμή Ντενίση.

«Κατ’ εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα γιατί τα τραγούδια έχουν μία αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με ο,τιδήποτε αστείο.

Δεν μπορούσα να αντιδράσω και αυτό ήταν το χειρότερο από όλα γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο…»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε και τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος, την είχε κάνει… άλλη λόγω πλαστικών επεμβάσεων.

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω (πλαστικές επεμβάσεις). Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγό, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε», σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στο άδοξο τέλος της θεατρικής συνεργασίας με τη Μιμή Ντενίση. «Ήταν μία εντελώς λάθος συνεννόηση τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά, με το απόσπασμα να προβάλλεται στο Πρωινό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από