Έξι γυναίκες βρέθηκαν νεκρές σε απόσταση 100 μιλίων η μία με την άλλη τους τελευταίους 3 μήνες στην πολιτεία Όρεγκον των ΗΠΑ.

Όλες τους ήταν κάτω των 40 ετών, είχαν διασυνδέσεις με την πόλη Πόρτλαντ και εντοπίστηκαν σε δασώδεις ή απομονωμένες αγροτικές περιοχές.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη, εάν και τι συνδέει τους θανάτους και τις εξαφανίσεις των γυναικών, τις οποίες ερευνούν τρία τοπικά αστυνομικά τμήματα, ωστόσο υπάρχουν έντονοι φόβοι για την ύπαρξη ενός serial killer.

Και τα έξι θύματα πιστεύεται ότι ζούσαν ή σύχναζαν στο Όρεγκον. Δύο πτώματα βρέθηκαν την ίδια μέρα και δύο άλλα βρέθηκαν σε απόσταση μικρότερη των τριών μιλίων μεταξύ τους στο Νοτιοανατολικό Πόρτλαντ.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την αιτία θανάτου μόνο μίας γυναίκας, η οποία πέθανε μετά από τραύμα σε κεφάλι και λαιμό από αμβλύ αντικείμενο.

πηγή: dailymail

Τώρα οι οικογένειες των θυμάτων λένε πως φοβούνται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα θύματα.

«Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πεθαίνουν γυναίκες με φρικτό τρόπο» δήλωσε η αδερφή ενός θύματος.

Πρόκειται για την Joanna, μητέρα τριών παιδιών η οποία βρέθηκε νεκρή σε αχυρώνα στις αρχές Απριλίου, λίγες εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της. Πρόκειται για το μόνο θύμα που η Αστυνομία αποκάλυψε την αιτία θανάτου της.

«Οι γυναίκες πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή και να γνωρίζουν ότι υπάρχουν κίνδυνοι που ξεκάθαρα αφαιρούν τις ζωές όσων αγαπάμε» επισήμανε η αδερφή της Joanna.

Το πρώτο θύμα βρέθηκε στις 19 Φεβρουαρίου και το πιο πρόσφατο στις 7 Μαΐου.

Η 22χρονη Κριστίν Σμιθ αγνοούνταν από τα τέλη Δεκεμβρίου. Τα λείψανά της βρέθηκαν σε μια δασώδη περιοχή κοντά σε μια διασταύρωση στην Pleasant Valley.

Ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη αποφανθεί για την αιτία θανάτου. Η οικογένειά της δημιούργησε ένα GoFundMe για να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας της.

Επιπλέον είχαν πραγματοποιήσει τις δικές τους έρευνες για εκείνη και μοίραζαν φυλλάδια που έλεγαν ότι αγνοείται.

Στις 24 Απριλίου, λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο της Joanna, η Charity Perry, 24 ετών, βρέθηκε νεκρή κοντά στο Ainsworth State Park. Η αστυνομία αποφάσισε να μην δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό της, υπό τον φόβο ότι θα διακυβεύσει την έρευνά της.

Την ίδια μέρα, μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων που η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ιθαγενής Αμερικανίδα ή από την Αλάσκα, βρέθηκε επίσης νεκρή. Είχε δύο διακριτά τατουάζ: μια μαύρη μουσική νότα με το γράμμα V και έναν Βούδα στο δεξί πάνω μέρος της πλάτης της.

Η Bridget Leann Ramsey Webster, 31 ετών, βρέθηκε νεκρή στις 30 Απριλίου. Η αστυνομία λέει ότι ήταν γνωστό ότι σύχναζε στο κέντρο του Πόρτλαντ.

Το τελευταίο πτώμα που βρέθηκε ήταν αυτό της Ashley Real, 22 ετών. Τα λείψανά της εντοπίστηκαν από έναν ψαρά σε μια δασώδη περιοχή στις 7 Μαΐου. Τελευταία φορά εθεάθη σε βίντεο κυκλώματος παρακολούθησης σε εστιατόριο fast food στις 27 Μαρτίου.