Ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Κιλκίς, καθώς για περίπου 45 λεπτά το 1/3 της πόλης έμεινε χωρίς ρεύμα το πρωί της Παρασκευής.

Ειδικότερα, στις 7.15 το πρωί μία νταλίκα με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, έφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε στύλο φωτισμού, στην ανατολική είσοδο-έξοδο του Κιλκίς, στον κόμβο προς Αργυρούπολη και Ευκαρπία.

Ο στύλος φωτισμού ακούμπησε πάνω στα καλώδια του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και το βραχυκύκλωμα έβγαλε εκτός δικτύου τη μία από τις τρεις γραμμές ηλεκτροδότησης του Κιλκίς, όπως αναφέρει το  eidisis.gr.

Αποκαταστάθηκε η βλάβη

Αμέσως κινήθηκε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς προκειμένου να απομονώσει τη βλάβη και να συνεχιστεί κανονικά η ηλεκτροδότηση της πόλης, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο σημείο της σύγκρουσης.

Το 35% του δικτύου του Κιλκίς έμεινε χωρίς ρεύμα για 45 λεπτά, ενώ συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για την απομάκρυνση της νταλίκας και την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο.

Η κίνηση των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο και στον κόμβο της ανατολικής εισόδου του Κιλκίς διεξάγονταν κανονικά με την παρουσία και το συντονισμό αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς.