Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ παραμένει η 40χρονη νηπιαγωγός από το Ηράκλειο, Κρήτης, όπου εισήχθη έπειτα από επίσκεψη στον οδοντίατρο για εξαγωγή δοντιού.

Η γυναίκα επισκέφτηκε τη Δευτέρα (29/5) γνωστό οδοντιατρείο στην περιοχή Μεσαρά και μετά από ένεση του γιατρού έχασε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, o αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης, η 40χρονη παραμένει σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση.

Υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς, προκειμένου να βρεθούν τα αίτια που την οδήγησαν στο να χάσει τις αισθήσεις της, μετά την τοπική αναισθησία από τον οδοντίατρο.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κτενιάδακης, αν διαπιστωθεί ότι το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον, οφείλεται στην ένεση, τότε θα είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, καθώς βιβλιογραφικά παγκοσμίως, έχουν καταγραφεί μόλις εννέα περιστατικά.

Μήνυμα συμπαράστασης από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών

Οι συνάδερφοι της νηπιαγωγού εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης την αμέριστη συμπαράστασή τους και τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ»:

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης  Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στην συνάδελφο τους Βαλάντη Δ.  που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η αγαπημένη νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

 Οι σκέψεις όλων μας για το μέλος του Συλλόγου μας είναι μαζί της… Ευελπιστούμε ότι η μαχήτρια – συναδέλφισσά μας θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη σκληρή δοκιμασία!

Η Βαλάντη πρέπει να επιστρέψει το  συντομότερο σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη! Πρωτίστως, στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της και στο αγαπημένο της χωριό!

Οι προσευχές όλων μας… στη Βαλάντη!!!», αναφέρεται, στο σχετικό ψήφισμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από