Μετά τη sold-out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η παράσταση-φαινόμενο, «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», του Γιώργου Καπουτζίδη, με την Κατιάνα Μπαλανίκα κι έναν νεανικό θίασο ταλαντούχων ηθοποιών επανέρχεται και περιοδεύει σε ολόκληρη τη χώρα.

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, αναδεικνύοντας τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα.

Η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα συναντά και πάλι τους Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Ευθύμη Γεωργόπουλο και Αποστόλη Ψαρρό – μέλη του θιάσου της πρώτης παράστασης – και μαζί με τις νέες προσθήκες στην ομάδα, Ηρώ Πεκτέση, Γιώργο Ξούλο, Μάριο Δερβιτσιώτη, έρχονται για να μεταδώσουν το γέλιο, τη ζωντάνια και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη, σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι φέρνει έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο στην καλοκαιρινή περιοδεία του «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

H ιστορία του έργου στήνεται γύρω από έναν ανομολόγητο έρωτα που κρατάει 20 χρόνια. Ένας γάμος διαλύεται από μία απιστία κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Η περιοδεία εκκινεί την Τρίτη 4 Ιουλίου από το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη και όλο το καλοκαίρι θα συνεχιστεί με σταθμούς σε θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Ιουλίου διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ στις 21:30

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ στις 21:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ στις 21:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ στις 21:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 21:30

ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΧΑΝΙΑ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ στις 21:30

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στις 21:30

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στις 21:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στις 21:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ στις 21:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΩΦΙΛΗ ΦΟΡΤΕΤΖΑ στις 21:30

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ» – ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στις 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞ στις 21:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΕΛΦΟΙ – ΘΕΑΤΡΟ ΦΡΙΝΥΧΟΣ στις 21:30

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΑΜΙΑ – ΧΩΡΑ ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ στις 21:30

ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ – ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στις 21:30

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι σταθμοί της περιοδείας για Αύγουστο και Σεπτέμβριο.