Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ήδη μπρος τον μεταγραφικό σχεδιασμό και εξετάζει τις επιλογές του ώστε να ενισχυθεί ενόψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου, τόσο σε Ελλάδα, όσο και φυσικά στην Ευρώπη με τα προκριματικά για το Champions League.

Οι Πράσινοι έκαναν χθες (24/5) το πρώτο… χτύπημα με την ανακοίνωση της απόκτησης του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος φορά ξανά το τριφύλλι στο στήθος ύστερα από έξι χρόνια.

Ο Ζέκα φυσικά είναι μόνο η αρχή, αφού στον Παναθηναϊκό αναμένεται να κινηθούν άμεσα για έναν χαφ και ένα δεξί μπακ, ενώ στόχος είναι να έχουν γίνει 2-3 σημαντικές κινήσεις πριν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Πάντα στο πλάνο βρίσκεται ο Οντρέι Λινγκρ, 24χρονος Τσέχος άσος της Σλάβια Πράγας, ωστόσο η υπόθεσή του παραμένει δύσκολη, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός στόχος για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Τέλος, από την ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να έχουμε και το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης του Δημήτρη Κουρμπέλη, με το μέλλον του Έλληνα μέσου να είναι ανοιχτό, ωστόσο η υπόθεση δεν θα τραβήξει πολύ.