Τρόμο και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, καθώς η 39χρονια γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία νεκροτομή προέκυψε ότι ο 36χρονος κυνηγούσε την 39χρονη σύζυγό του με την καραμπίνα και την πυροβόλησε τέσσερις φορές μέχρι που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η 39χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, έφερε τραύματα από τα σκάγια  στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και τη δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος της ήταν μαρτυρικός καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να την αποτελειώσει μπροστά στο οκτάχρονο αγοράκι τους στο παιδικό υπνοδωμάτιο.

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και ύστερα να αυτοκτονεί.

Μάλιστα τη στιγμή του άγριου φονικού το 8χρονο παιδάκι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα είχε γαντζωθεί στην αγκαλιά της μάνας του. Τα σκάγια το τραυμάτισαν και αυτό σοβαρά.

Για περισσότερες από 5 ώρες περπατούσε τραυματισμένο μέσα στο σπίτι ανήμπορο να αντιδράσει με τους δυο γονείς του να κείτονται νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Στη ΜΕΘ το 8χρονο αγοράκι

Ο 8χρονος που μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε στο τραύμα που υπέστη από τα σκάγια μεταξύ αγκώνα και παλάμης.

«Τα τραύματα του κυρίως εντοπίζονται στο χέρι στο αντιβράχιο μάλλον από εκπυρσοκρότηση δεν ξέρω και εγώ τι είχε ένα τεράστιο έλλειμμα δερματικό μυϊκό οι τένοντες είχαν επηρεαστεί και το πιο σοβαρό είχε διατομή του ωλενίου νεύρου, το οποίο νευρώνει το χέρι αυτό δεν αποκαταστάθηκε ακόμη», είπε ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου, Γιώργος Τσικόπουλος.

Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι συγκλονισμένο από το τραγικό συμβάν και έχει «σκύψει» πάνω από το παιδί για να το βοηθήσει.

Με τη γιαγιά του συνεχώς στο πλευρό του, ο 8χρονος αναρρώνει από το χθεσινό χειρουργείο καθώς σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το χέρι του.

Το χρονικό

Ο 36χρονος άνδρας τα ξημερώματα της Δευτέρας σηκώθηκε να ετοιμαστεί για να πάει στη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τσακώθηκε με την 39χρονη σύζυγό του, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε αρχικά πισώπλατα μέσα στο παιδικό δωμάτιο που βρισκόταν ο 8χρονος γιος τους.

Πάτησε την σκανδάλη συνολικά τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια του έντρομου γιου του, που τραυματίστηκε και εκείνος από τα σκάγια της καραμπίνας.

Ύστερα, ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Μάζευε τα πράγματά της για να φύγει» λέει συγγενής της 39χρονης

Η θεία του θύματος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA αποκαλύπτοντας πως η ανιψιά της είχε σκοπό να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι.

«Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι. Είχαν προβλήματα. Θα τα μάζευε το παιδί, το κορίτσι, να φύγει εχθές και αυτός δεν το άφηνε, πήρε το όπλο, σκοτώνει το κορίτσι, πυροβολεί και το παιδί. Το παιδί το πήρε λίγο λέει, το έχουν στο νοσοκομείο».

Κανείς από την οικογένεια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και πως το ζευγάρι έκλεισε τον κύκλο της ζωής του με τον πιο τραγικό τρόπο.

«Τα παιδιά παντρεύτηκαν από αγάπη. Τα θυμόμαστε από τότε που ήταν ερωτευμένα, αποφάσισαν να κάνουν την οικογένειά τους. Δύο παιδιά που χαμογελούσαν στην καθημερινότητά τους», είπε ο θείος του 36χρονου.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε σήμερα και στις δύο σορούς, η 39χρονη έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα και συγκεκριμένα σε ώμο, μασχάλη, πλάτη, τράχηλο και πρόσωπο.

Σε ό,τι αφορά τον 36χρονο έβαλε τέλος στη ζωή του βάζοντας την καραμπίνα στο στόμα του.

Η κηδεία του 36χρονου δράστη και αυτόχειρα τελέστηκε το απόγευμα στο χωριό του, τη Στρατονίκη, ενώ την ίδια ώρα, στην Ιερισσό, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν σε κλίμα οδύνης την 39χρονη μητέρα.