Μια πολύ καλή σεζόν ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να προετοιμάζονται για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και χτίσιμο του ρόστερ που θα μπορέσει να «χτυπήσει» για δεύτερη συνεχή σεζόν το πρωτάθλημα.

Στις προτεραιότητες των Πράσινων είναι φυσικά και το ποιοι παίκτες θα μείνουν, με τον Μπερνάρντ να είναι από εκείνους που αναμένεται να δεχθούν προτάσεις. Μιας και υπάρχει φημολογία πως η Ατλέτικο Μινέιρο τον έχει στο στόχαστρό της και θα επιδιώξει την επιστροφή του.

Πάντως η προτεραιότητα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού είναι ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα ο 30χρονος αναμένεται να λάβει για τη νέα σεζόν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του.

Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο Μπερνάρντ θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.