Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία οδηγός η οποία έχασε  τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσε σε γκρεμό 50 μέτρων στον επαρχιακό Αγίου Νικολάου – Ελούντας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η οδηγός ξέφυγε από την πορεία της λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων.

Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ

Λίγο πριν τις 9 το πρωί – ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική Υπηρεσία από διερχόμενους οδηγούς και επί τόπου έσπευσαν τοπικά κλιμάκια, καθώς και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας, που όχι μόνο είχε τις αισθήσεις της, αλλά βοήθησε και η ίδια την ομάδα διάσωσης στην όλη διαδικασία, με αποτέλεσμα μέσα σε επτά λεπτά να καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν.

H ίδια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δήλωσε στους διασώστες, ότι πονάει σε όλο της το σώμα, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει κατάγματα στα πόδια τη λεκάνη, αλλά και τραύματα σε θώρακα και το κεφάλι.

Η γυναίκα, που εργάζεται σε ξενοδοχείο της Πλάκας, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου και νοσηλεύεται.

Το τροχαίο σύμφωνα με την πυροσβεστική συνέβη σε ένα σημείο πάρα πολύ επικίνδυνο .