Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, επικρατώντας με σκορ 3-2 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν από τον «Δικέφαλο του βορρά», αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε δύο παίκτες του να χτυπούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Τάισον έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο και ζήτησε να αποχωρήσει. Η κίνηση έγινε προληπτικά, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Βραζιλιάνος.

Ακόμα, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποκόμισε ένα σκίσιμο κάτω από το μάτι, στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο όλα είναι καλά για τον Κροάτη τερματοφύλακα που δεν είχε πρόβλημα να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο Ίνγκι Ίνγκασον παραμένει στα… πιτς και αναμένεται να λείψει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον στόχο της επιστροφή του να είναι στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ανοιχτό παραμένει του Αουγκούστο που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη.