Την ανάρτηση και τις φωτογραφίες που ανέβασαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δύο από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση φέρνει στο φως τη δημοσιότητας το in.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση περιλαμβάνεται στη δικογραφία και συνδέει τις κινήσεις του 40χρονου που έχει συλληφθεί μαζί με τον 48χρονο αδερφό του και ενός 50χρονου που αναφέρεται το όνομά του και φέρεται να ήταν μαζί με τους δύο συλληφθέντες.

Άλλοθι ή γκάφα

Στη δικογραφία δεν προσδιορίζεται ο ρόλος του 50χρονου ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση πιθανολογείται ότι έγινε ως μια προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι, ωστόσο σοκάρει τόσο από τη φράση που χρησιμοποιούν όσο και από το χαμογελαστό πρόσωπο του 40χρονου, ο οποίος μία ώρα πριν είχε λάβει μέρος στη δολοφονία ενός ανθρώπου, του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ωστόσο δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη ανάρτηση να έγινε προκειμένου να σταλεί κάποιο μήνυμα.

Η ανάρτηση έχει γίνει στο προφίλ του 50χρονου και αναφέρει τη φράση «Καλή αρχή !!!» και συνοδεύεται με δύο φωτογραφίες μαζί με τον 40χρονο μπροστά από ένα φορτηγό.

Δείτε την ανάρτηση

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία κάτω η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε στις 3:33 μ.μ. ενώ η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σημειώθηκε περίπου στις 2.20

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα κινητά τηλέφωνα του 40χρονου, του 48χρονου (που έχουν συλληφθεί) και του 50χρονου ήταν σε παύση την ώρα της δολοφονίας ενώ μισή ώρα μετά τη δολοφονία τα κινητά τους τηλέφωνα ενεργοποιούν κεραίες στις ίδιες περιοχές αρχικά στον Σκαραμαγκά και στη συνέχεια στον Ασπρόπυργο όπου στις 15.33 γίνεται η ανάρτηση με τις φωτογραφίες.

Η έρευνα της Αστυνομίας και το διαβιβαστικό

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε το in, στο διαβιβαστικό έγγραφο της Αστυνομίας δύο εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του Γ . Καραϊβάζ (σ.σ.: ένα από τα αδέλφια κι ένα άλλο άτομο που δεν είχε ποινικές εμπλοκές) προχώρησαν στην ανάρτηση στο Facebook με κοινή τους φωτογραφία.

Όπως μνημονεύεται « η υπ’ αριθ. 69494….τηλεφωνική σύνδεση του Λ. Ι. και η υπ’ αριθ. 6948…. τηλεφωνική σύνδεση του Γ. Α. ενεργοποιούν κεραίες στην περιοχή του Σκαραμαγκά, ενώ περί την 15:40 ώρα ενεργοποιούν κεραίες στην περιοχή του Ασπροπύργου.

«Λίγα λεπτά νωρίτερα (15:33΄) σε προφίλ με όνομα χρήστη «A. G.»(σ.σ.: φαίνεται να ανήκει στον προαναφερόμενο Γ.Α) στη διαδικτυακή εφαρμογή «FACEBOOK» αναρτήθηκε δημοσίευση με φωτογραφίες στην μία από τις οποίες εμφανίζονται οι Λ. Ι και Γ.Α.

Από τα ανωτέρω συνάγεται το συμπέρασμα ότι πριν τη δολοφονία ΚΑΡΑΪΒΑΖ, οι Λ. Ε και Λ. Ι. (σ.σ.: πρόκειται για τους συλληφθέντες, αδέρφια) ενεργοποίησαν ίδια κεραία τηλεφωνίας, κατά την ώρα της δολοφονίας οι Λ. Ε , Λ. Ι και Γ. Α. παρουσιάζουν «κενά» στις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες, ενώ μετά τη δολοφονία (από την 14:55΄ ώρα και μετά) ενεργοποιούν κεραίες τηλεφωνίας που καλύπτουν τις ίδιες περιοχές και τέλος σε χρόνο που ενεργοποιούν από κοινού κεραίες στην περιοχή του Ασπροπύργου (περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία ΚΑΡΑΪΒΑΖ) έχει αναρτηθεί στο FACEBOOK κοινή τους φωτογραφία».