Οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των πλέι οφ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ενοχλείται από μια ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θεωρεί τη σεζόν αποτυχημένη.

Ο «Greek Freak» όντας συναισθηματικά φορτισμένος ξέσπασε, αναφέροντας μεταξύ άλλων ως παράδειγμα τον Μάικλ Τζόρνταν που αγωνίστηκε 15 σεζόν στο ΝΒΑ και κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, ρωτώντας με τη σειρά του εάν οι άλλες 9 σεζόν ήταν αποτυχημένες.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ω Θεέ μου. Με ρώτησες το ίδιο και πέρυσι. Παίρνεις προαγωγή κάθε χρόνο στην δουλειά σου; Οπότε, κάθε χρονιά σου είναι αποτυχημένη; Κάθε χρόνο δουλεύεις προς έναν στόχο: Για να παρεις προαγωγή, να φροντίσεις την οικογένειά σου, να φροντίσεις το σπίτι σου. Δεν είναι αποτυχία, αλλά ένα βήμα προς την επιτυχία. Δεν θέλω να το κάνω προσωπικό με σένα, μιλάω γενικά.

Πάντα υπάρχουν βήματα. Ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιξε 15 χρόνια και κατέκτησε 6 πρωταθλήματα. Τα άλλα 9 χρόνια απέτυχε; Αυτό μου λες; Σε ρωτάω. Γιατί με ρωτάς κάτι τέτοιο; Ειναι λάθος ερώτηση.

Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Υπάρχουν καλες και κακές μέρες. Κάποιες φορές είσαι πετυχημένος, κάποιες όχι. Κάποιες φορές είναι η σειρά σου και κάποιες όχι. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Δεν νικάς πάντα. Φέτος θα νικήσει κάποιος αλλος.

Θέλουμε να επιστρέψουμε την επόμενη χρονια και να κατακτήσουμετο πρωτάθλημα. Ειχαμε 50 χρόνια χρόνια να κατακτήσουμε πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι. Ήταν 50 χρόνια αποτυχίας; Όχι, απλώς ήταν βήματα προς την επιτυχία. Κερδίσαμε ενα πρωτάθλημα, ελπίζω να κερδίσουμε άλλο ενα. Συγγνώμη δεν ήθελα να το κανω προσωπικό. Πέρυσι δεν είχα το μυαλό να απαντήσω σωστά, αλλά θυμάμαι ότι με είχες ρωτήσει το ίδιο».