Με μια εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφιση επέλεξε να προωθήσει τη δική της σειρά καλλυντικών το μοντέλο Winnie Harlow.

Το διάσημο μοντέλο με λεύκη φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του «Womens’ Health Mag», ανεβάζοντας στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ως μια γυναίκα που αγαπά το δέρμα τόσο πολύ που δημιούργησε μια σειρά για την προστασία του, όταν μου ζητήθηκε να φωτογραφηθώ για το Body Issue του «Womens’ Health Mag» όχι μόνο με τίμησε, αλλά αισθάνθηκα ότι ήταν πολύ ταιριαστώ να φωτογραφηθώ βουτηγμένη στο cayskin. Προστατευμένη από τον ήλιο και λαμπερή» έγραψε μεταξύ άλλων η Winnie Harlow.

Η συγκλονιστική ανάρτηση

«Πίσω στην παιδική μου ηλικία, όταν θα ευχόμουν σε ένα αστέρι να μην έμοιαζα όπως ήμουν, λόγω της γελοιοποίησης που δέχτηκα, δεν ονειρεύτηκα ποτέ πως όχι μόνο θα είμαι τόσο σίγουρη για το ποια είμαι, αλλά και θα ενθαρρύνω άλλους να κάνουν το ίδιο. Αν δεν μπορείς να σε αγαπήσεις, πώς μπορείς να περιμένεις να σε αγαπήσει κάποιος άλλος;», συμπλήρωσε η Winnie Harlow.

Η Winnie Harlow πόζαρε όχι μόνο στο στούντιο αλλά και σε εξωτερικό χώρο με φόντο την άμμο, φροντίζοντας να καλύπτει τα επίμαχα σημεία είτε με τα χέρια της είτε με ένα ύφασμα.

Εκτός από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, η Winnie Harlow μοιράστηκε και σύντομα βίντεο από τη φωτογράφιση, χαμογελώντας στον φακό.

«Ο νεότερος εαυτός μου πάντα πίστευε στη δύναμη της πίστης, της δύναμης και της επιμονής» αναφέρει χαρακτηριστικά η Winnie Harlow.