Στις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιμετρικής Πατρών αναζητείται η απάντηση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με θύμα δικυκλιστή.

Το νήμα της ζωής για τον 41χρονο κόπηκε ξαφνικά, όταν η μηχανή που οδηγούσε και εκινείτο με κατεύθυνση προς Αθήνα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της και ανετράπη εντός του τούνελ «Γηροκομείο» με αποτέλεσμα ο αναβάτης να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ το όχημα σύρθηκε για αρκετά μέτρα εκτός της σήραγγας.

Τραγωδία στην Κοζάνη: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς

Ο 41χρονος παρελήφθη, χωρίς τις αισθήσεις του, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το pelop.gr, από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που έχει αναλάβει την προανάκριση του συμβάντος, θα επιχειρηθεί μέσω υλικού των καμερών της Ολύμπιας Οδού, να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες που προκάλεσαν την μοιραία εκτροπή και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το θανατηφόρο τροχαίο, από διερχόμενη οδηγό. Άμεσα στο σημείο έσπευσε δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ, Αστυνομία, Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ διεκόπη και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Αύριο η κηδεία του

Η είδηση του θανάτου του 41χρονου που εργαζόταν ως φανοποιός, βύθισε στο πένθος της οικογένειά του, συγγενείς και φίλους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το «χαμογελαστό παιδί» δεν βρίσκεται κοντά τους.

Η κηδεία του 41χρονου θα γίνει αύριο Παρασκευή  και ώρα 12 π.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς Πατρών και η ταφή στο Κοιμητήριο Οβρυάς.