Με τον Βασίλη Μπισμπίκη να ζει τον έρωτά του με τη Δέσποινα Βανδή, η πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στα social media που προκάλεσε εντυπώσεις.

Γιώργος Λιάγκας: Χαλασμός on air με Βανδή και Μπισμπίκη Τι έκανε έξαλλο τον τηλεπαρουσιαστή

Ευχαρίστησε έναν πολύ καλό της φίλο που την έπεισε ότι είναι η καλύτερη, αφήνοντας αιχμές για το παρελθόν.

Ανάρτηση όλο νόημα από την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

«Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να «απομακρύνω» ανθρώπους που με πίστευαν και με αγαπούσαν, όταν εγώ ούτε με πίστευα, ούτε με αγαπούσα.

Με έναν τρόπο, ήθελα να τους εκδικηθώ γιατί ήταν κόντρα σε αυτό που ένιωθα για τον εαυτό μου. Όταν νιώθουμε την αξία μας, όχι όταν την ξέρουμε!!!! Όταν τη νιώθουμε, θα επιμείνω!!

Απολαμβάνουμε τη συντροφιά των ανθρώπων που μας την ενισχύουν…. Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….

Γιατί τώρα το νιώθω κι εγώ. Ευχαριστώ λατρεμένε φίλε» έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η ζωή της μετά τον χωρισμό

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μαζί για 16 χρόνια. «Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να τη διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος», έλεγε πριν από χρόνια ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος τώρα δηλώνει ερωτευμένος με τη Δέσποινα Βανδή.

Μετά τον χωρισμό τους, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μακριά από τον ηθοποιό, ενώ στο πλάι της έχει τον γιο τους, Μιχάλη.

Μάλιστα, έχει αφοσιωθεί στο δικό της μαγαζί. Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο που άνοιξε προσφάτως στου Ψυρρή, με σεφ τον Ζαχίρ από το «MasterChef». Ήδη στο μαγαζί έχει υποδεχτεί ήδη αρκετούς ηθοποιούς. Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, η Ρέα Τουτουνζή και άλλοι από το καστ «Η Γη της Της Ελιάς» βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια και φρόντισαν να παινέψουν το μαγαζί της φίλης τους.