Όμορφες στιγμές στην Αράχωβα περνά η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με το ερωτευμένο ζευγάρι να… μην μπορεί να κρατηθεί!

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί δημοσίως.

Βασίλης Μπισμπίκης: Πόσα ευρώ θα πληρώσει για το τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο

Το βίντεο έπαιξε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν το είδε στον αέρα. «Ρε παιδιά έλεος!» αναφώνησε.

«Τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω! Εδώ δε φιλιούνται, εδώ τη γλείφει!» είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει και δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Εγώ ντρέπομαι να το κάνω» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο

Το άγνωστο περιστατικό από τις διακοπές Μπισμπίκη και Βανδή

Προ εβδομάδων η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μερικές πτυχές της προσωπικής της ζωής που ήταν άγνωστες προς το κοινό.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συνέντευξη που είχε δώσει στη Μαρία Μπακοδήμου σε ένα αστείο περιστατικό με τον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη και στον διατροφικό τρόπο ζωής που έχει πλέον.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Δέσποινα Βανδή: «Είμαι σε φάση διατροφής και φτάνουμε στο Πάσχα και λέω “θα φάω, δε μπορώ άλλο ψάρι, σαλάτες κτλ». Περιμένω την Κυριακή του Πάσχα. Ο Βασίλης (φτιάχνει) αντικρυστό και όλα αυτά, εγώ δε θέλω τίποτα από όλα αυτά,… «θέλω μόνο πατάτες τηγανιτές» που είναι το αγαπημένο μου»!

Και συνέχισε λέγοντας η τραγουδίστρια: «Παίρνω ψωμί με φέτα και ένα μπωλ πατάτες τηγανιτές και τις τρώω με βουλιμία. Δίπλα μου έχω κόσμο. Ήταν η Μαρία η Καβογιάννη. Δοκιμάζω το γλυκό και μετά από λίγο ζήτησα κι άλλες πατάτες. Η Μαρία με παρακολουθούσε και μετά από λίγο μου λέει, ‘Δέσποινα μπράβο σου, τρως τόσο πολύ και δεν παχαίνεις ποτέ’»!