Παρά το πλήθος των καταγγελιών για τις αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις στην Τουρκία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δίνουν τα πάντα για να αποκτήσουν την «τέλεια εικόνα» που προστάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ένα νέο ζευγάρι από την Αγγλία το οποίο πούλησε ό,τι είχε και δεν είχε για να φαίνεται… τέλειο στα Instagram.

Τα θύματα των φτηνών μεν αποτυχημένων δε επεμβάσεων μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες στα social media και προτρέπουν τον κόσμο να μην ταξιδέψει στο εξωτερικό για οικονομικές αισθητικές επεμβάσεις.

Η Zara Edgar ο σύζυγός της Igel πούλησαν το σπίτι τους για να μπορέσουν να πάνε μέχρι την Τουρκία και να αποκτήσουν το αποκαλούμενο «Instagram look».

«Προσπαθούσα να αποκτήσω αυτή την εμφάνιση στο Instagram, όπου όλα είναι τέλεια», παραδέχτηκε η Zara σε συνέντευξή της στο South West News Service, προειδοποιώντας το κοινό να το ξανασκεφτεί «εμπιστευτεί το Instagram ως πλατφόρμα εύρεσης χειρουργικής επέμβασης». Couple share regret after selling home and flying to Turkey for 'Instagram' surgery - Daily Star

Το ζευγάρι που πούλησε το σπίτι τους στο Μάντσεστερ της Αγγλίας για να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι, δήλωσε ότι παρασύρθηκε από τη χαμηλή τιμή των διαδικασιών αφού βρήκε μια κλινική που διαφημίζει τις υπηρεσίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νιώθω δυστυχισμένη»

Η Zara έκανε επεμβάσεις στην κοιλιά, ανύψωση γλουτών, εμφυτεύματα στήθους και εμφυτεύματα δοντιών. I spent thousands on Turkey surgery to feel good in a bikini - I regret it so much' - Liverpool Echo

Ο Igel, εν τω μεταξύ, έκανε εμφυτεύματα δοντιών και όψεις ρητίνης ώστε να αποκτήσει ένα τέλειο χαμόγελο.

Ωστόσο, η Zara έχει μείνει με τρομακτικές ουλές και εξακολουθεί να πονάει, πάνω από τρεις μήνες μετά την επέμβαση ενώ ο Igel λέει ότι τα εμφυτεύματα των δοντιών του δεν φαίνεται να είναι τόσο σταθερά και ανησυχεί ότι μπορεί να χάσει το νέο του χαμόγελο ανά πάσα στιγμή.

Η Zara λέει ότι είναι εξίσου ανικανοποίητη από τα αποτελέσματα της ανύψωσης των γλουτών της.

«Ήθελα απλά να νιώθω καλά με το μπικίνι μου. Ο Igel είπε ότι φαινόμουν υπέροχη πριν. Μακάρι να τον πίστευα. Η κοιλιά μου είναι σαν να υπάρχει μέταλλο μέσα. Νιώθω τόσο δυστυχισμένη», αναφέρει στην New York Post η Zara.

«Θέλω απλώς να ξέρουν οι άνθρωποι να μην το κάνουν αυτό, κάντε όση περισσότερη έρευνα μπορείτε», δήλωσε.

Η Βρετανίδα λέει ότι τώρα εύχεται να έβγαζε περισσότερα χρήματα ώστε να έκανε τις χειρουργικές επεμβάσεις στην Αγγλία.

«Μπορεί να είναι φθηνότερο να πάτε στο εξωτερικό από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας από το να αγοράζετε οτιδήποτε φθηνό», προειδοποίησε.