Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από το χέρι του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς,  επιβεβαίωσε πως έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του στην Αλόννησο, ενώ χαρακτήρισε γελοιότητα αν μειωθεί η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Οι γονείς της Καρολάιν, αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή στις Φιλιππίνες, όπου βρίσκονται πλέον, μαζί με τη μικρή Λυδία.

«Πρέπει να μείνω δυνατός…»

Ο κ. Κράουτς, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του ΜEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!», και είπε πως έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του, ένα σπίτι που του θυμίζει πολλές στιγμές με την αδικοχαμένη κόρη του.

«Ναι είναι αλήθεια. Έχω δώσει για πώληση το πανέμορφο σπίτι μου. Ένα σπίτι στο οποίο είχα δώσει την καρδιά και την ψυχή μου. Ένα μέρος στο οποίο έκανε η κόρη μου τα πρώτα της ασταθή βήματα.

»»Το σπίτι αυτό και το χωριό, μου ξυπνά τόσες πολλές αναμνήσεις από την Καρολάιν μαζί μου, όταν περπατούσαμε χέρι – χέρι στην παλιά χώρα όλα εκείνα τα όμορφα καλοκαιρινά δειλινά. Το μόνο που μου έμεινε τώρα είναι οι αναμνήσεις, κανείς δεν μπορεί να μου τις πάρει.

»»Είναι απίστευτο πως το μικρό κοιμητήριο δίπλα από την εκκλησία, ένα σημείο στο οποίο, όταν ήταν μικρή η κόρη μου και τη σήκωνα να βλέπει τη θέα και τα λουλούδια, είναι το μέρος που τώρα αναπαύεται. Εκείνο το μικρό κορίτσι, τόσο γεμάτο ζωή, το πήραν μακριά μας αμέσως μόλις έφερε το δικό της μικρό κορίτσι στη ζωή.

»»Πρέπει τώρα να παραμείνω δυνατός και να διασφαλίσω ότι η Λυδία, η κόρη της, θα μεγαλώσει και θα  γίνει ένα κορίτσι για το οποίο η μητέρα της θα ήταν περήφανη», είπε ο κ. Κράουτς.

«Γελοιότητα…»

Ο ίδιος χαρακτήρισε γελοιότητα, το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας καλής διαγωγής είναι σε  βαθμό γελοιότητας, είπε χαρακτηριστικά.

«Σε τι θα βασιστεί; Καταδικάστηκε σε ισόβια για προμελετημένο φόνο και μάλιστα του αίσχιστου είδους. Μία νεαρή γυναίκα που μόλις ξεκινούσε τη ζωή της δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Κατά την άποψή μου, τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας «καλής διαγωγής» στη φυλακή είναι σε  βαθμό γελοιότητας».