H απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει αρχικά τον Κροάτη Γιόβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία και η ΚΕΔ να τα γυρίσουν και να αλλάξει ο ρέφερι του ντέρμπι «αιωνίων».

Συγκεκριμένα, ο Γιόβιτς δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού και ξαφνικά… προέκυψε ο Ισπανός Elite ρέφερι, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε από την ΕΠΟ, που μέσα σε λίγες ώρες τα μάζεψε σχετικά με τον διαιτητή που θα σφύριζε στη Λεωφόρο.

Ο ορισμός του Ντελ Θέρο Γκράντε και η ξαφνική αλλαγή του διαιτητή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από την ΕΠΟ προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο την τη συγκεκριμένη αλλαγή.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δημοσίευσε στο instagram μία φωτογραφία με… φρυγανιές μάρκας Elite και το σχόλιο του «ήταν πίσω από το ράφι που κοίταζαν οι στημένοι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντελ Θέρο Γκράντε είχε σφυρίξει για πρώτη και τελευταία φορά στη χώρα μας πάλι στη Λεωφόρο, πριν από 2,5 χρόνια, και συγκεκριμένα το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3 στις 7 Νοεμβρίου του 2021. Έχει διευθύνει, ωστόσο, αρκετές φορές αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αλλά και της Εθνικής μας.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά: