Φίλη της 71χρονης που δολοφονήθηκε από τον γιο της με καραμπίνα στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης, μίλησε για τη σχέση της γυναίκας με τον γιο της, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχαν προβλήματα ανάμεσά τους και εκείνη αναρωτιόταν πότε θα της κάνει εγγόνια.

Η 71χρονη «έλεγε πότε θα της κάνει εγγόνια» λέει χαρακτηριστικά η φίλη της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Το πώς περνούσαν μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να το ξέρω. «Λυπηθήκαμε πάρα πολύ και για την κυρία Ρένα που είχε αυτόν το θάνατο και για το παιδί» λέει η γυναίκα.

Η κυρία Κυριακή είπε ακόμα πως το θύμα «ήταν πάρα πολύ καλή, ομιλητική, πρόσχαρη, κάναμε παρέα, πηγαίναμε για καφέ. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τον γιο της».

Άφαντος ο μητροκτόνος

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για τον 34χρονο που σκότωσε την 71χρονη μητέρα του στην περιοχή της Χαλκηδόνας, ο οποίος, πριν χαθούν τα ίχνη του, πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα όπου ζούσε με την μητέρα του και άφησε το όπλο που την σκότωσε αλλά και το σημείωμα που παραδέχθηκε την πράξη του.

Τι λέει το σημείωμα – Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Ο 34χρονος αφήνει να εννοηθεί πως αρχικά δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα του, ωστόσο εξηγεί ότι τελικά προχώρησε στη δολοφονία καθώς, όπως λέει, η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επειδή είχαν χάσει τη ζωή τους άτομα του στενού συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Στο σημείωμα ο 34χρονος φέρεται να αναφέρεται σε χρέη που είχε από δάνεια που είχε λάβει. Επίσης γράφει πως τον χώρισε η φίλη του και ότι παράτησε τη δουλειά του.

«Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καραμπίνα, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά» αναφέρει στο σημείωμα.

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη φοβούνται μήπως ο μητροκτόνος έχει βάλει τέλος στη ζωή του.