Λέτε; Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για να φέρει το Grand Prix της Formula 1 στην Ελλάδα με φόντο την όμορφη Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα το 2008 ο τότε ιθύνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Μπέρνι Έκλεστοουν είχε βάλει σκοπό της ζωής του να δει την Formula 1 στα μέρη μας με φόντο την Ακρόπολη.

Τότε όμως οι απαιτήσεις του ήταν υπερβολικές και κρίθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση απαγορευτικές.

Όμως πλέον και σύμφωνα και με το «newsauto», η χώρα μας έχει έτοιμη πρόταση. Βέβαια τα δεδομένα πλέον είναι άλλα και τα δικαιώματα έχουν περάσει σε διαφορετικά χέρια ωστόσο το Αθηναϊκό Grand Prix μπορεί να γίνει και μάλιστα σε δημόσιους δρόμους. Κάτι το οποίο γίνεται και στο Μονακό ενώ θα γίνει φέτος και στο Λας Βέγκας στο Moto GP.

Πάντα σύμφωνα με το «newsauto» υποψήφιο μέρος που θα φιλοξενήσει την F1 είναι το Ελληνικό ενώ εκτός απ’ τους δρόμους η πίστα θα περιέχει και το Μητροπολιτικό πάρκο που κατασκευάζεται απ’ την Lamda Development.

Στους διοργανωτές της Formula 1 φαίνεται να αρέσει πολύ η ιδέα του Ελληνικού καθώς και του Μητροπολιτικού πάρκου και δεν αποκλείεται να δώσουν το πράσινο φως για την ολοκλήρωση των έργων άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κι άλλες χώρες έχουν υποβάλλει αίτηση για να μπουν στο καλένταρι της Formula 1 ωστόσο η Ελλάδα μέχρις στιγμής φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντί τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από