Σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία τον περασμένο Φεβρουάριο, είχαμε πριν από λίγο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, 33χρονος από την Αλβανία παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συνεργεία στην δολοφονία του 40χρονου υδραυλικού.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, είχαν εκδοθεί επτά εντάλματα σύλληψης για την φονική συμπλοκή με θύμα τον υδραυλικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Πρωινές ώρες σήμερα παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».

Το χρονικό της δολοφονίας

Επτά άτομα της ομάδας «L» έφτασαν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μπήκαν σε αίθουσα VIP και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο άντρας, αλβανικής καταγωγής, με τον οποίο είχαν διαφορές και καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 39χρονο υδραυλικό σηκώθηκε από τη θέση του και πλησίασε τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας, όπου φέρεται να τους ρώτησε «τι θέλετε εδώ;».

Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε καυγάς μεταξύ τους, ο αρχηγός της συμμορίας και ο αντίπαλός του «τράβηξαν» όπλο και αντάλλαξαν πυρά.