Η Φλουμινένσε έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Φλαμένγκο με τον Μαρσέλο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο με τα χρώματα της «Φλου» (2/4 ο αγώνας).

Ο Βραζιλιάνος άσος λοιπόν με δηλώσεις του τοποθετήθηκε όσον αφορά, στον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει, τονίζοντας ότι αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Μέσι είναι απίστευτος, ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισα ποτέ. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα που έχει ακόμη και τώρα, στα 35 του, αλλά και παλαιότερα ήταν το ίδιο. Τα clasico ήταν πάντα τα καλύτερα παιχνίδια για να παίζει ή να παρακολουθεί κανείς. Ήμουν αρκετά τυχερός που αγωνίστηκα σε μια από τις καλύτερες περιόδους για αυτά τα παιχνίδια. Όμως δεν ήταν μόνο ο Μέσι. Και άλλοι παίκτες ήταν επίσης απίστευτοι», τόνισε ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξή του στο Athletic.

Αξίζει να σημειωθεί πως Μαρσέλο και Μέσι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ουκ ολίγες φορές. Τριάντα τρεις τον αριθμό με τον Αργεντινό να έχει τη μερίδα του λέοντος με 16 νίκες, τον Βραζιλιάνο να μετράει 10 ενώ 7 φορές τα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.