Μία θλιβερή οικογενειακά ιστορία βρίσκεται πίσω από την υπόθεση της 14χρονης που κατέληξε σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη και έπεσε στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η ζωή έχει φερθεί σκληρά στη 14χρονη, αλλά και στα άλλα τρία αδέλφια της, καθώς από τότε που ήταν σε μικρή ηλικία, ο πατέρας της τσακωνόταν συνεχώς με τη μητέρας της.

Μάλιστα, είχε φτάσει σε σημείο να απειλήσει και τη ζωή της, με αποτέλεσμα η μητέρα να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει σε συγγενικό της πρόσωπο.

Τα παιδιά αρχικά έμειναν με τον πατέρα, γιατί αυτός ήταν ο μοναδικός που εργαζόταν. Έπειτα, όμως, από καταγγελίες της μητέρας για ενδοοικογενειακή βία, όλα τους κατέληξαν σε ιδρύματα. Η 14χρονη μαζί με τη μια αδελφή της βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και τα αλλά δυο αδέλφια της εσώκλειστα σε ίδρυμα στην Αγία Παρασκευή.

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, το κύκλωμα των μαστροπών εξέδιδε το 14χρονο κορίτσι έναντι 100 ευρώ, ενώ ήταν πολλές φορές που η μικρή έφευγε από τη δομή και έκανε μέρες να επιστρέψει, χωρίς κανείς να γνωρίζει το πού βρίσκεται, με ποιους είναι και τι κάνει.

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στη δομή που τη φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των Αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από τη δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της»

Όπως καταγγέλλει τόσο η μητέρα όσο και η αδερφή της έφευγαν και γυρνούσαν όποτε ήθελαν στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με τη μητέρα, όλες αυτές οι εξαφανίσεις του παιδιού σχετίζονται με το κύκλωμα μαστροπείας. Η 14χρονη μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Παίδων» και η μητέρα του κοριτσιού δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του μέχρι στιγμής, γιατί κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπουν οι Αρχές, προκειμένου να μην επηρεαστεί το παιδί.

Για την υπόθεση διώκονται τρεις άνδρες που αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της παιδικής πορνογραφίας.

Για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με τη 14χρονη, κατηγορείται και ένας τέταρτος άνδρας, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί.

Μετά την απολογία τους  στον ανακριτή, το δρόμο τη φυλακή πήραν ο 29χρονος, φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, ονόματι Ταχίρ και ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιος.

Ο τρίτος κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους ανέφερε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με τη 14χρονη.