Με 4-2-3-1 και τους Μπιέλ, Φορτούνη και Κανός πίσω από τον Μπακαμπού παρατάσσει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στην Opap Arena για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:00), για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της φετινής Super League.
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ντόι, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.
Οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Σαμασέκου θα είναι στα χαφ, με τους Μπιέλ και Κανός στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Φορτούνη πίσω από τον Μπακαμπού.
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Κανός, Φορτούνης, Μπακαμπού.
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against AEK is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️#Olympiacos #slgr #AEKOLY #Stoiximan pic.twitter.com/8Rn5tCLUpi
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) March 12, 2023
- Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Μεγαρέων, Αν. Μάνης, Ευρώτα και οι δημοτικές ενότητες Οινόης και Ερυθρών
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστοί δρόμοι από ζημιές – Διακοπή δρομολογίων των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι







