Με τα βλέμματα όλης της χώρας να είναι στραμμένα στην τραγωδία στα Τέμπη, ένας εκ των συγγενών των θυμάτων αποκαλύπτει το δράμα της οικογένειας του νεαρού μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη.

Μιλώντας για τον μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη που πέθανε στην τραγωδία στα Τέμπη, ο Κωνσταντίνος Καρυδόπουλος αναφέρθηκε στο δεύτερο δράμα που βιώνει η οικογένεια. Αποκάλυψε πως ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου είναι φυλακισμένος στην Τουρκία.

Ο νεαρός μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη ως επιβάτης. Ο πατέρας του δεν θα καταφέρει να παραστεί στην κηδεία του, καθώς βρίσκεται φυλακισμένος στην Τουρκία.

«Ο Νίκος ήταν δύο χρόνια στην υπηρεσία, ήταν χαρούμενος για τη δουλειά του, ήταν αγωνιστής, δούλευε από μικρός», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Ήταν με το χαμόγελο και όπως έλεγε ο πατέρας του «τον Νικόλα δεν τον φοβάμαι»», συμπλήρωσε μιλώντας για τον άτυχο Νίκο Ναλμπάντη.

Ο πατέρας του άτυχου Νικόλα, όπως αποκάλυψε ο Κ. Καρυδόπουλος, βρίσκεται φυλακισμένος στην Τουρκία και αποφυλακίζεται μετά το Πάσχα. «Δεν θα είναι στην κηδεία του παιδιού του. Θερμή παράκληση στην πολιτεία μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να έρθει», συμπλήρωσε.

Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου του Νίκου Ναλμπάντη

Την είδηση του θανάτου του Νίκου Ναλμπάντη έκανε γνωστή η σύντροφός του με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η νεαρή γυναίκα είπε το τελευταίο αντίο στον επί χρόνια σύντροφό της με μία κοινή τους φωτογραφία. «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω… Να με προσέχεις από εκεί ψηλά. Σ’ αγαπώ για πάντα», ήταν το συγκλονιστικό σχόλιο με το οποίο συνόδευε την ανάρτησή της.