Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα σε ότι αφορά τη συμμετοχή των Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ στο κυριακάτικο (΄ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ, 5/3) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τη Λαμία.΄ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ, Αρης

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο Γερμανός χαφ, που τραυματίστηκαν και έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας τους.

Τα αποτελέσματα από τις μαγνητικές τομογραφίες περιμένουν με αγωνία οι άνθρωποι των κιτρίνομαυρων, προκειμένου να ξέρουν αν μπορούν να τους υπολογίζουν για το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Αντίθετα, ο Τόλης Τερζής θα έχει στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Φαμπιάνο, που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Αυτό που θα ξεκαθαρίσει στις δοκιμές των επόμενων ημερών, είναι το αν ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει και στο βασικό σχήμα ή αν ο προπονητής του Άρη διατηρήσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μπράμπετς και Ενκουλού.