Το «κουβάρι» ενός μεγάλου κύκλου προσώπων υπεράνω πάσης υποψίας που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά την 12χρονη στα Σεπόλια και δεν είχαν έρθει σε επαφή μαζί της μέσω διαδικτύου αλλά δια ζώσης, ξετυλίγουν ανακριτικές και αστυνομικές αρχές.

Επιστήμονες, επιχειρηματίες, παντρεμένοι με παιδιά, φαίνεται να είναι μερικοί στα χέρια των οποίων η 12χρονη έγινε βορά και έπεσε θύμα κακοποίησης, υπό τις οδηγίες, όπως περιγράφει η ίδια, του Ηλία Μίχου, ο οποίος την έστελνε να τους γνωρίσει και να χτυπήσει το… κουδούνι τους.

Επουλώνονται ποτέ οι πληγές στα παιδιά – θύματα;

«Με έστειλε στο γραφείο του»

Αυτήν τη μέθοδο ακολούθησε ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, στην περίπτωση του 65χρονου δερματολόγου που προφυλακίστηκε. Με τον ίδιο τρόπο την έβαλε να προσεγγίσει και οδοντίατρο ο οποίος φέρεται και αυτός να είχε σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με την 12χρονη και δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

«Όπως με τον δερματολόγο, με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του».

Ο Ηλίας Μίχος πάντως, προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο, αρνείται την τέλεση της πράξης της μαστροπείας.

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ. την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία», λέει η δικηγόρος του.

Παντρεμένος με παιδί

Η 12χρονη έχει αναφερθεί και σε ένα ακόμα πρόσωπο, παντρεμένο με παιδί, τον οποίο γνώρισε στην πλατεία.

«Υπάρχει ένας Χ., που είναι παντρεμένος, έχει μια κόρη και ένα παράνομο όπλο(…). Τον γνώρισα από την πλατεία. Μου λέει ο Μίχος ‘με αυτόν θα πας’. Τον πλησίασα στην πλατεία. Και αυτός ήταν λίγο ανώμαλος».

«Το κοριτσάκι αυτό είναι ένα θύμα μίας φοβερής ιστορίας από πολλούς παιδόφιλους. Εδώ όμως κανένας δεν προβληματίστηκε πώς μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σε τέσσερις μήνες, τόσοι άνδρες, τόσες συνευρέσεις, τόσες κακοποιήσεις, κανένας δεν κατάλαβε;», λέει η δικηγόρος του Μίχου.

«Ο Μίχος ξέρει…»

Η 12χρονη υποστήριξε πως ο Ηλίας Μίχος γνωρίζει την αλήθεια και για τη μητέρα της.

«Και από τα νέα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και από τους κατηγορούμενους τους νέους και από τις συλλήψεις που ήδη έχουνε γίνει και μετά τις απολογίες, δεν έχει προκύψει το παραμικρό στοιχείο για τη μητέρα. Δεν έχει αναφερθεί κανένας στη μητέρα της 12χρονης», αναφέρει ο συνήγορός της.

Το επόμενο διάστημα, η μητέρα της 12χρονης αναμένεται να καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης.