Δύο αγαπημένοι τραγουδιστές που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε πίστες, μουσικές σκηνές και στην ελληνική δισκογραφία έρχονται αύριο στο «Σπίτι με το Mega». Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στην πιο διασκεδαστική εκπομπή του Mega τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη, που υπόσχονται να ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές με μια βραδιά ατελείωτου κεφιού.

Στο στούντιο και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης που θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του αδικοχαμένου αδερφού του Παντελή Παντελίδη, αλλά και η νεότερη Αθηνά Πολίτη. Στη βραδιά εμφανίζονται επίσης ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Λευτέρη Πανταζή και ο Θοδωρής Μεταξάς που συμμετέχει ως τραγουδιστής και στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega. Την όμορφη συντροφιά συμπληρώνουν οι Βάνα Μπάρμπα, Ζωή Κρονάκη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μάριος Καπότσης και Κώστας Καζάκας. Ο Λευτέρης Πανταζής με αφορμή την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το Mega» μίλησε στο «ΝΣυν».

Τι έχετε ετοιμάσει για το βράδυ του Σαββάτου στο «Σπίτι με το Mega» στη δεύτερη εμφάνισή σας στην εκπομπή;

Η πρώτη μου εμφάνιση στην εκπομπή ήταν πράγματι την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο μας στιχουργό Ηλία Φιλίππου. Η δεύτερη εμφάνισή μου αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου είναι με τους συναδέλφους από το πρόγραμμα με το οποίο κάνουμε «ταραχή» φέτος το χειμώνα στην Αυτοκίνηση. Μαζί λοιπόν με τους Χρήστο Δάντη, Κωνσταντίνο Παντελίδη, Αθηνά Πολίτη και Θοδωρή Μεταξά υποσχόμαστε να χαρίσουμε μια μοναδική βραδιά στους τηλεθεατές.

Εμφανίζεστε στο πλάι του Χρήστου Δάντη τη φετινή σεζόν. Πώς συνομιλεί η μουσική σας με τη δική του;

Αυτή τη σεζόν πράγματι έχω μια εξαιρετική συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη. Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που έχει τόση επιτυχία το σχήμα είναι το γεγονός ότι προερχόμαστε από δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Εγώ είμαι λαϊκός, ελαφρολαϊκός τραγουδιστής και ο Χρήστος ροκάς και αυτό ιντριγκάρει το κοινό.

Στην καριέρα σας έρχεται ερμηνεύσει εκατοντάδες τραγούδια, με στίχους που έχουν γίνει σύνθημα. Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα και γιατί;

Συνθήματα έχουν γίνει κυρίως αυτά που έχουν γραφτεί για να χορεύει ο κόσμος. Τη δική μου καρδιά όμως αγγίζουν περισσότερο τα ερωτικά μου τραγούδια όπως το «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», το «Είναι αστείο», το «Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν» και το «Εγώ δεν είμαι εγώ». Γενικότερα, όμως, δεν μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω εύκολα τα τραγούδια μου. Το καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή αξία και αυτό φαίνεται και από το πόσο πολύ αντέχουν στον χρόνο.

Εχοντας ζήσει τις χρυσές εποχές της νύχτας με εντυπωσιακά σόου και εκλεκτούς ξένους καλεσμένους καλλιτέχνες, ποιες στιγμές αναπολείτε από εκείνη την περίοδο;  

Από εκείνη την περίοδο μπορώ να θυμάμαι συνεργασίες που είχα στο Διογένης Παλλάς με τεράστιους καλλιτέχνες όπως ήταν ο Ντέμης Ρούσσος, οι Gypsy Kings, η Λατόγια Τζάκσον, ο Πολ Ανκα, ο Νιλ Σεντάκα. Ηταν συνεργασίες-σταθμός για έλληνα καλλιτέχνη, για τον οποίο χτίστηκε το Διογένης Παλλάς και εκεί κάναμε τα ωραιότερα σόου της Ευρώπης. Ερχόταν κόσμος από όλον τον κόσμο για να δει τα σόου με τις παγοπίστες, τις πισίνες, τους μάγους, τα μπαλέτα από το εξωτερικό. Νομίζω όλες αυτές οι στιγμές δεν μπορούν παρά να παραμένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου.

Πρόσφατα σας είδαμε σ’ έναν ρόλο έκπληξη στη σειρά «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1. Σας αρέσει γενικότερα να κάνετε ανατρεπτικές εμφανίσεις και να δοκιμάζεστε σε διαφορετικά πράγματα;

Στην καριέρα μου έχω κάνει πολλές ταινίες, σίριαλ, τηλεταινίες και βιντεοταινίες με σημαντικούς ηθοποιούς. Επιπλέον έχω εμφανιστεί και ως πρωταγωνιστής. Ομως αυτή τη σειρά που έκανα με τον Φοίβο Δεληβοριά στην ΕΡΤ, μια παραγωγή πάρα πολύ ωραία, με επίπεδο, δεν θα την ξεχάσω. Γιατί όλα τα παιδιά εκεί ήταν αγαπημένα και με πήραν μια αγκαλιά, κάναμε μια ωραία συνεργασία και ο Φοίβος Δεληβοριάς ως αρχηγός αυτής της σειράς με προσέγγισε με πολλή αγάπη και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος του, ο σεβασμός του. Το επεισόδιο πήγε πολύ καλά και χάρηκα που άρεσε στον κόσμο.