Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (16/2) η Δόμνα Μιχαηλίδου. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ήταν καλεσμένη στο «Night Out»  και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά μια νέα γυναίκα που μπαίνει στον απαιτητικό χώρο της πολιτικής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς και στους τίτλους των εφημερίδων για το τι και πώς το φοράει.

«Με εκνευρίζει η αδικία και με πεισμώνει. Με πεισμώνει να βγουν οι γυναίκες να κάνουν παραπάνω πράγματα. Νομίζω ότι όσο περισσότερο τα συζητάμε, ο κόσμος που πάει να εκφράσει κάτι καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει άρα σε επόμενο στάδιο δεν πρέπει να τα σκεφτεί κι όλας. Νομίζω ότι τώρα είμαστε στο στάδιο που τα περισσότερα έμφυλα στερεότυπα ο κόσμος δεν τα εκφράζει αλλά τα σκέφτεται», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ότι έχει δεχτεί αρκετές φορές σεξιστικά σχόλια. «Εγώ έχω δεχτεί σεξιστικά σχόλια και δεν είναι μόνο από φυλλάδες της κακιάς ώρας αλλά και από εφημερίδες σοβαρές, που κάνουν ιστορικά καλή δουλειά».

Σε ερώτηση για το τι έχει ειπωθεί που την έχει ενοχλήσει απάντησε πως «έχω δεχθεί από κιτρινισμό χειρίστου επιπέδου, μέχρι και σχόλια για το τι φοράω. Κιτρινισμό για την προσωπική μου ζωή, χωρίς να έχει καμία βάση, και σχόλια τύπου ‘πώς πήγε έτσι στη Βουλή’ ή ‘πώς πήγε έτσι στην παραλία’. Στην παραλία πάνε με μαγιό όχι με πουκάμισα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα