Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού που συνεχίζεται για 7η ημέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

«Μη με χτυπάτε άλλο»

Την ώρα που ο δικηγόρος υπεράσπισης του δεύτερου κατηγορούμενου έκανε ερωτήσεις στον 47χρονο αστυνομικό του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σχετικά με τα όσα έγιναν δευτερόλεπτα μετά το αιματηρό σκηνικό της 1ης Φεβρουαρίου του 2022, ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, Αριστείδης Καμπανός σηκώθηκε από τη θέση του και φώναξε δύο φορές «μη με χτυπάτε άλλο», σύμφωνα με το thestival.gr

Δίκη Άλκη: Καθηλωτική η κατάθεση φίλου του 19χρονου

Πρόκειται για τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου 19χρονου λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο της Θ. Γαζή.

Στη συνέχεια βγήκε από την αίθουσα, όντας φορτισμένος συναισθηματικά. Άτομα που παρακολουθούσαν τη δίκη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του δεύτερου κατηγορούμενου έθεσε ερωτήματα στον αστυνομικό σχετικά με τα άτομα που διέφυγαν της επίθεσης, διερωτώμενος «γιατί δεν ειδοποίησαν την αστυνομία» (σ.σ. για το περιστατικό) και γιατί δεν κατέθεσαν σε αστυνομικό τμήμα.