Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού δίνει απόψε, Τρίτη (7/2) βράδυ (20:00) μεγάλη «μάχη» στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup.

Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τον «αιώνιο» αντίπαλο σε μια ιστορική σειρά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και ο κόσμος των Πειραιωτών αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», προκειμένου να δώσει ώθηση στην ομάδα να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στον Άγιο Θωμά.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», από τον κόσμο του Ολυμπιακού, το ετήσιο βραδινό μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων λίγες ώρες πριν το σπουδαίο ματς, με ανάρτηση τους στα social media απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη για τον πρώτο ημιτελικό, ενώ εν συνεχεία να βρεθούν όλοι στο μνημείο στο Καραϊσκάκη για το ετήσιο βραδινό μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Θύρα 7: 

«Σήμερα στις 20:00, ΟΛΟΙ στο κλειστό του Ρέντη για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό του βόλεϊ αντρών, με την ντροπή των οπαδών και ΜΕΤΑ, ΟΛΟΙ στο ΜΝΗΜΕΙΟ στο Καραϊσκάκη για το ετήσιο μνημόσυνο, προς τιμήν των αδικοχαμένων αδερφών μας».

Δείτε την ανάρτηση: