Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους (20:30) στο μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Τόσο οι «ασπρόμαυροι», όσο και οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν μονάχα στη νίκη και τους τρεις βαθμούς, καθώς αμφότεροι έχουν από 42 βαθμούς και βρίσκονται στο -5 από την πρώτη ΑΕΚ που πέρασε στην κορυφή, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραταχτεί με μια πάρα πολύ σοβαρή απουσία, καθώς ο Τάισον έμεινε εκτός αποστολής! Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, ενώ στη διάθεσή του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν βρίσκονται επίσης οι Τόμας Μουργκ, Ομάρ Ελ Καντουρί, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Κεντζιόρα ο οποίος αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεση του και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, καθώς στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Σέρζι Κανός, όσο και ο Ζούμερ Μπουτούτσι. Εκτός έμειναν για τους πρωταθλητές, οι τραυματίες Μαρσέλο και Σισέ, αλλά και οι Μπα, Ανδρούτσος και Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Παναθηναϊκός – Λαμία 17:00
  • Ατρόμητος – ΑΕΚ 17:30
  • Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 20:00
  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 20:30