Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο». Σημαντικές αποφάσεις και απρόσμενες συναντήσεις ταράζουν τις ζωές των ηρώων, ενώ οι ανατροπές κόβουν την ανάσα.

Στο αποψινό επεισόδιο στις 22:50, η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική. Ο Λευτέρης είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Η Ηγουμένη συνεχίζει να ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από τον Μητροπολίτη, δεν σταματά τις δολοπλοκίες της και προσπαθεί να εμπλέξει, για ακόμα μία φορά, τον Σαράντο.

Ο Βίκος συναντά την Κύρα, ζητώντας τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία. Ο Πέτρος, παρακούει τις εντολές των γιατρών και βγαίνει από το νοσοκομείο με τη βοήθεια του Λουκά.

Ο Παναγιώτης αποφασίζει να κάνει μια σημαντική κίνηση προς την Αλεξία. Η εξέλιξη όμως, δεν είναι αυτή που θα περίμενε. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε έναν μάρτυρα-κλειδί. Η Ελισάβετ θα συναντήσει στη δουλειά του πατέρα της, τον τελευταίο άνθρωπο που θα περίμενε να βρει εκεί.

Δείτε το τρέιλερ

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen