Το πιο κρίσιμο παιχνίδι, μέχρι τώρα, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι για τον Άρη ο αυριανός δεύτερος προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, άλλωστε, φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, με βάση και την βαθμολογία του πρωταθλήματος, η διέξοδος για διάκριση, αν εξαιρέσει, φυσικά, κανείς, την αυτονόητη εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το Κύπελλο, όμως, είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη, έτσι, όπως διαμορφώθηκε η σεζόν που διανύουμε. Ενωμένος ο οργανισμός του, σαν μια «γροθιά» πιστεύει στην ανατροπή του σκορ (ηττήθηκε με 1-0) του πρώτου προημιτελικού, στην πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι οπαδοί του Άρη θα βρεθούν σήμερα (24/1) στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δαδυγενείου και ετοιμάζονται να γεμίσουν ασφυκτικά το

Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Έτοιμοι να δώσουν το σύνθημα πρόκρισης στον προπονητή, τα μέλη του τεχνικού τιμ, στους παίκτες της ομάδας τους.

Άπαντες στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, πάντως, φαίνεται ότι είναι διψασμένοι για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με τους παίκτες να φαίνονται έτοιμοι να δώσουν τη δική τους «μάχη». Αναγνωρίζοντας, παράλληλα, το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Δίπλα σε προπονητή και ποδοσφαιριστές και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε την προπόνηση, θα βρεθεί, πιθανότατα και στη σημερινή και φυσικά αύριο (25/1) στο Κλεάνθης Βικελίδης για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σε ένα παιχνίδι που ο Άρης θα έχει σημαντικές απουσίες. Δεδομένες είναι αυτές των τραυματιών Νταμπό και Εμπακατά, που στερούν από τον Πάρντιου λύσεις στα χαφ και στο δεξί άκρο της άμυνας, αντίστοιχα. Εξαιρετικά αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Πάλμα, ενώ στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης θα ξεκαθαρίσει τι ισχύει με Καμαρά και Καμάτσο.

Όλα αυτά, όμως, θα μπουν στην «άκρη», όταν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη της αναμέτρησης στον αυριανό προημιτελικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το σημαντικό είναι οι έντεκα παίκτες που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι και όσοι βρίσκονται στον πάγκο να δείξουν από το πρώτο λεπτό την πίστη τους για την πρόκριση. Με τους οπαδούς του Άρη να είναι έτοιμοι να «βάλουν» το πρώτο γκολ…