Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» έχει πουλήσει περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, μόλις μία εβδομάδα μετά την έκδοσή του. Σύμφωνα με το AP, είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει μία θέση στην λίστα των best seller απομνημονευμάτων όλων των εποχών.

Ο οίκος Penguin Random House ανακοίνωσε ότι τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι που έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, πούλησαν 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν αριθμό συγκρίσιμο με τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας για Μπλοκμπάστερ, όπως το βιβλίο «A Promised Land» του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και το «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα, το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 17 εκατομμύρια αντίτυπα από τότε που κυκλοφόρησε το 2018.

Ο βρετανικός εκδοτικός οίκος ανακοίνωσε ότι το βιβλίο πούλησε 400.000 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλες τις μορφές – σκληρό βιβλίο, ηλεκτρονικό βιβλίο και ηχητικό – την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Οι συνολικές πωλήσεις που ανακοινώθηκαν για το πολυσυζητημένο αυτοβιογραφικό βιβλίο  αφορούν τις έντυπες, ηχητικές και ψηφιακές εκδόσεις στις μεγάλες αγγλόφωνες αγορές: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς και Αυστραλία.

Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει σε άλλες 15 γλώσσες και αναμένονται εκδόσεις σε 10 επιπλέον γλώσσες.

Ταυτότητα έκδοσης

ΡΕΖΕΡΒΑ

Πρίγκιπας Χάρι

Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής, Χρήστος Μπαρουξής, Βαγγέλης Γιαννίσης

Εκδόσεις: Πεδίο

Κυκλοφορία: 10 Ιανουαρίου

Σελίδες: 480

Σκληρό εξώφυλλο

Τιμή: 29,90 €

Ηλεκτρονική παραγγελία: www.pediobooks.gr/el/products/rezerva