Στο σαλόνι αυτοκινήτου στις Βρυξέλλες που θα είναι ανοιχτό έως και τις 24 Ιανουαρίου η Opel παρουσιάζει μεταξύ άλλων το αναβαθμισμένο Opel Mokka Electric που έχει ως ατού την μεγαλύτερη μπαταρία του 54 kWh και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία η οποία μετά από μια πλήρη φόρτιση αγγίζει τα 406 χλμ. Μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση είναι κατά 205 πιο ισχυρό ενώ ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ που φτάνει τα 115 kW/156 ίππους και ροπή 260 Nm.

Συνολικά, η  Opel δίνει δυναμικό παρών με τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες, μεταξύ άλλων, και του νέου Opel Astra Electric το παρέχει αυτονομία στα 416 χλμ χάρη στην μπαταρία των 54 kWh, που μπορεί να φθάσει στο 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου 30 λεπτά σε σταθμό ταχείας φόρτισης 100 kW DC.

Επίσης, το νέο Astra Electric προσφέρει κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα που στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 156 ίππους με τη ροπή στα 270 Nm ενώ η  τελική ταχύτητα αγγίζει τα 170 χλμ/ώρα.  Στο ίδιο περίπτερο κάνουν πρεμιέρα άλλα δύο σημαντικά μοντέλα για την γερμανική  Opel το  Astra Sports Tourer GSe και το Opel Grandland GSe, που όπως φανερώνουν και τα γράμματα  GSe είναι σχεδιασμένα σπορ επιδόσεις. Το Grandland GSe συνδυάζει την ισχύ ενός βενζινοκινητήρα turbo 1.6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρων με 300 ίππους και το Astra Sports Tourer GSe τους 265 ίππους.