Τον έρωτα στα μάτια του Γκάβι φαίνεται πως έχει βρει η πριγκίπισσα Λεονόρ. Η κόρη του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και της βασίλισσας Λετίθια έχει αδυναμία στον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και δεν το κρύβει.

Στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, που θέλουν τη 17χρονη να δηλώνει θαυμάστρια του 18χρονου άσου της Μπαρτσελόνα. Όπως αποκαλύπτει η «AS» η πριγκίπισσα έχει φτιάξει μέχρι και λεύκωμα με φωτογραφίες του μέσου, από αγώνες.

Άλλο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η νεαρή γαλαζοαίματη δεν έχασε αγώνα της εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ 2022. Μάλιστα, ο βασιλιάς Φελίπε βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει τους «Φούριας Ρόχας» στο ντεμπούτο τους με την Κόστα Ρίκα, όπου πέτυχαν ιστορική νίκη με σκορ 7 -0.

Μετά το ματς ο βασιλιάς πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Συνομίλησε ιδιαιτέρως με τον Γκάβι και πήρε από αυτόν δώρο μία υπογεγραμμένη φανέλα, η οποία μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού οι φήμες ήθελαν να προορίζεται για την πριγκίπισσα.

Ποια είναι η πριγκίπισσα Λεονόρ

Η Λεονόρ γεννήθηκε στη Μαδρίτη στις 31 Οκτωβρίου 2005. Είναι η πρώτη στη γραμμή διαδοχής στον ισπανικό θρόνο. Σύμφωνα με το ισπανικό Σύνταγμα του 1978, έγινε διάδοχος μετά την άνοδο του πατέρα της στον θρόνο στις 19 Ιουνίου 2014, λαμβάνοντας τον επίσημο τίτλο της πριγκίπισσας των Αστουριών και τους ιστορικούς τίτλους της πριγκίπισσας της Χερόνας, της πριγκίπισσας της Βιάνας, της δούκισσας του Μοντμπλάνκ, της κοντέσας της Σερβέρας και της λαίδης του Μπαλαγέρ. Η μικρότερη αδελφή της, η Ινφάντα Σοφία, την ακολουθεί στη γραμμή διαδοχής.

Σπουδάζει στο UWC Atlantic College στην Ουαλία και βρίσκεται στο δεύτερο έτος του International Baccalaureate. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κολέγιο, όπου φοιτούν πολλοί γαλαζοαίματοι και προετοιμάζονται για τον μελλοντικό τους ρόλο ως μέλλοντες βασιλιάδες ή μέλλουσες βασίλισσες.

Σημειώνεται, ότι τα έξοδα των σπουδών της βαραίνουν την οικογένειά της και όχι το παλάτι. Ήδη η 17χρονη κάνει δημόσιες εμφανίσεις με χάρη και άνεση, δίπλα στον πατέρα της, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.  Αν ανεβεί στον θρόνο, θα είναι η πρώτη βασίλισσα της Ισπανίας μετά την Ισαβέλλα Β΄.